Programi

USTVARJENI ZATE

Spletna srečanja, programi, ki so namenjeni večji informiranost o lastnem telesu ter prebuditev ženstvenosti. Stopi v stik sama s seboj. 

pexels-puwadon-sangngern-5340278

Izbiram le najboljše zase

Vse o vrstah kontracepcije in njihov vpliv na telo. Stvari, ki jih niti v ordinaciji ne izveš!

pexels-alina-vilchenko-4317666b

Zaživi s svojim ciklusom

Nič več, “Joj spet ta menstra, ko imam jaz dopust”. Ali pa “glih takrat,ko imam največ dela dobim menstro”…

Ines1

Ojla!
Moje ime je Ines. 

Že nekaj let raziskujem ženski endokrini sistem, svoje znanje pa sem še dodatno razširila s šolanjem o Naravnem načrtovanju družine, kjer sem se naučila uporabljati Simptotermalno metodo Sensiplan. Poleg tega redno hodim na seminarje in se  preko knjig še dodatno izobražujem.

Po izobrazbi sem kadrovnica, svojo magistrsko delo sem zaključila z naslovom “Razvoj kariere žensk na področju višjega managementa”. Presenetljivo mi je, da kljub širšemu zavedanju smo ženske, danes na delovnem mestu (primer managerstvo) še vedno manj plačane kakor moški. Prav tako sem v svoji raziskavi (v kateri je sodelovalo 90 podjetij z več kot 250 zaposlenimi) ugotovila kako je še vedno podcenjeno žensko delo, ženska mora izbirati med kariero in družino. In ob vsem tem mi je zanimivo kako ženska cikličnost vpliva na vse aspekte življenja. Od partnerstva, kariere, zdravja.

Moje vodilo je spomniti ženske kako zelo pomemben je njihov menstrualni ciklus in kakšno moč ima! Ker je poseben in enkrat ko se spoznamo s svojim ciklom, nikoli več nismo iste (v dobrem pomenu besede).

Istočasno je moja menstrualna zgodba kar precej zapletena, sem skozi čas začela govoriti o tem na glas. Ugotovila sem, da v tem nisem sama in da se veliko žensk, tako kot jaz, srečuje z hormonskim neravnovesjem.

Globoko sem prepričana, da je osnova za reševanje teh problemov (bodisi sama, bodisi z ginekologom) spoznavanje svojega cikla. Spoznati svoje telo, kako deluje in zakaj tako deluje.

S tem, kot ženska, pridobiš poglobljen vpogled vase in sočasno ustvariš stanje, kjer nisi več samo žrtev okoliščin, ampak vodja svojega življenja. 

prebuditev ženstvenosti v sebi

Pričevanja žensk