Posvet

PBar-Ines-fb-020 (1)
sprejmi sebe

sem licencirana svetovalka za simptotermalno metodo Sensiplan

Sem tvoja menstrualna mentorica in svetovalka za simptotermalno metodo Sensiplan.

Moja misija je, da bi vsaka ženska skozi svoj cikel poglobila odnos s seboj. Tako, bi se lažje sprejela skozi svojo cikličnostjo in njena kvaliteta življenja bi se izboljšala.

PBar-Ines-fb-020 (1)
svetovanje simptotermalne metode

Kako te lahko podprem?

svetovanje simptotermalne metode

Kako te lahko podprem?

sprejmi sebe

60-minutni posvet o tvojem menstrualnem vsesplošnem zdravju. Podprem te lahko pri:

  • spremljanju menstalnega cikla,
  • interpretacija telesnih znakov,
  • kako do rednih ovulacij,
  • pogovori o sprejemanju sebe kot ženske,
  • podpora pri osebnosti rasti skozi tvoj cikel,
  • ko nisi prepričana kaj se ti v ciklu dogaja,
  • rituali,
  • prvi posveti z mamico in najstnico ob vstopu v menarho.

Cena: 30€*

*60 min preko zooma

Rezerviraj termin z menoj! 15-minutno spoznavno srečanje je popolnoma brezplačno!

Mnenja žensk

Živjo vsem! Moja jutra sedaj izgledajo popolnoma drugače! Z jutranjimi ritualčki dneve začnem z nasmehom na obrazu. Definitivno lahko rečem, da se je vmeni prebudil drug pogled nase, na ženstvenost, mojo energijo in moč. Hvala Ines in vsa ekipa! Zaradi vas so moji dnevi lepši in jaz polnejša.

Neja

Dokler sem zapostavljala sebe sem imela nenormalne bolečine, to pomeni, da nisem vedla al naj ležim, stojim al jokam od bolečine... Uglavnem, grozno. In ko sem se spoznala s teboj sem res začela intenzivno sebi nuditi ljubezen in je bolečina za 90% popustila. Tako, da na tem mestu ti lahko rečem samo HVALA <3 Hvaležna sem, da si prišla na mojo pot in mi res polepšala življenje!

Nina

Hvala, da si bila pripravljena, da me naučiš spremljanja ženskega cikla po simptotermalni metodi. Hvala, da deliš svoje znanje in izkušnje. Ko sem bila na kontracepciji sem bila odrezana od svojega telesa. Nisem slišala in upoštevala svojih potreb, nisem počivala, ko bi morala. Sem pač vzela lekadol in terala dalje. Tvoja stran mi je odprla nov svet, novo zavedanje o ženskem ciklu, telesu in pomenu menstruacije in ovulacije. Spodbudila si me, da začnem raziskovati svoj cikel. S metodo sem spoznala, da mi spremljanje cikla prinaša novo energijo, bolj sem v stiku s svojim teledom in s svojimi potrebami, bolj vem kaj se mi dogaja. Hvala ker si me med učenjem spodbujala, da sem nežna do sebe, da je to proces učenja in če kdaj ne uspem vsega zapisati, je vredu. Všeč mi je bilo, da sva po vsaki končani razpredelnici pokomentirali cikel - na začetku je bil moj cikel "neobičajen", precej si me spodbudijala da se bo uredilo. In glej - se ureja. Hvala da to počneš, kar čutiš, da je tvoje poslanstvo.

Tina

PBar-Ines-fb-051

Spoznajva se… 

Ojla!
Moje ime je Ines. 

Že nekaj let raziskujem ženski endokrini sistem, svoje znanje pa sem še dodatno razširila s šolanjem o Naravnem načrtovanju družine, kjer sem se naučila uporabljati Simptotermalno metodo Sensiplan. Poleg tega redno hodim na seminarje in se  preko knjig še dodatno izobražujem.

Po izobrazbi sem kadrovnica, svojo magistrsko delo sem zaključila z naslovom “Razvoj kariere žensk na področju višjega managementa”. Presenetljivo mi je, da kljub širšemu zavedanju smo ženske, danes na delovnem mestu (primer managerstvo) še vedno manj plačane kakor moški. Prav tako sem v svoji raziskavi (v kateri je sodelovalo 90 podjetij z več kot 250 zaposlenimi) ugotovila kako je še vedno podcenjeno žensko delo, ženska mora izbirati med kariero in družino. In ob vsem tem mi je zanimivo kako ženska cikličnost vpliva na vse aspekte življenja. Od partnerstva, kariere, zdravja.

PBar-Ines-fb-065

Moje vodilo je spomniti ženske kako zelo pomemben je njihov menstrualni ciklus in kakšno moč ima! Ker je poseben in enkrat ko se spoznamo s svojim ciklom, nikoli več nismo iste (v dobrem pomenu besede).

Istočasno je moja menstrualna zgodba kar precej zapletena, sem skozi čas začela govoriti o tem na glas. Ugotovila sem, da v tem nisem sama in da se veliko žensk, tako kot jaz, srečuje z hormonskim neravnovesjem.

Globoko sem prepričana, da je osnova za reševanje teh problemov (bodisi sama, bodisi z ginekologom) spoznavanje svojega cikla. Spoznati svoje telo, kako deluje in zakaj tako deluje.

S tem, kot ženska, pridobiš poglobljen vpogled vase in sočasno ustvariš stanje, kjer nisi več samo žrtev okoliščin, ampak vodja svojega življenja. 

PBar-Ines-fb-065

Sensiplan certifikat

202109091803571000

Izobraževanje za Sensiplan svetovalko se je pričelo leta 2020, tekom izobraževanja sem opravljala prakso ob katerem sem imela mentorje. Zadnji izpit sem opravila julija 2021, od takrat lahko samostojno učim Sensiplan metodo.

Kot svetovalka za Sensiplan, pa vsako leto imamo dodatna izobraževanja. 

Informacije, ki jih nudimo na spletni strani www.zenskicikel.si ne zadoščanjo za zdravstveno obrovnavo! V primeru zdravstvenih težav se zato, prosim posvetujte za to usposobljenim strokovnjakom.

Vsebina na spletni strani so podatki in informacije zbrane na podlagi lastnih izkušenj in znanj.

Poveži se z menoj

Futurio WordPress Theme