Spoznaj

SEBE SKOZI SVOJ CIKEL

spoznaj sebe

Ali si kdaj pomislila…

 

Vem kako ti je, in nisi edina!

Veliko ženskam je menstruacija nekaj kar pač mora biti in komaj čakajo da mine, da lahko “normalno” nadaljujejo s svojim življenjem.

sprejmi sebe

Spoznaj menstrualni cikel

Spoznaj kaj se ti v menstrualnem ciklu dogaja. Izveš osnove kaj se ti v telesu skozi en menstrualni cikel dogaja, kateri hormoni so predvladujoči in kako vplivajo nate. Prenesi si brezplačen priročnik.

planiraj s svojim ciklom

Planiraj okoli svoje menstruacije

Kolikokrat si se jezila nad sabo ker nisi vseh to-do listkov obkljukala? In kolikokrat si bila zafrustrirana in v stiski ko si videla koliko stvari imaš za opraviti, ti pa se enostavno ne počutiš najbolje? Prenesi si brezplačne razpredelnice in si prični spremljati cikel.

srce1b

KO SODELUJEMO S SVOJIM CIKLOM SMO BOLJ USPEŠNE, ZADOVOLJNEJŠE, PRODUKTIVNEJŠE IN SPOČITE

PBar-Ines-037

Najtežji je vedno storiti prvi korak. Skočit v neznano. Vem težko je. Ampak si tu. To je že nekaj. Pripravljena si začeti. Spoznavati sebe. In kot ženska se lahko najbolje spoznaš skozi svoj cikel.

Priročnik o menstrualnem ciklu

Kako spoznam svoj cikel?

Z razumevanjem kako deluje!

Prenesi si brezplačen kratek priročnik o menstrualnem ciklu, da boš bolje razumela kaj se ti dogaja v enem menstrualnem ciklu in skozi katere faze gre telo.

S tem boš dobila razumevanje, da ni mogoče od sebe terjati, da si vedno produktivna, vedno voljna, vesela, ampak da zato, ker se hormoni na dnevni bazi spreminjajo in tvoje telo potuje skozi štiri faze v enem menstrualnem ciklu, je popolnoma razumljivo, da se s tem spreminja tudi tvoja produktivnost, razpoloženje, voljnost, motivacija.

Kaj spoznaš skozi priročnik?

Prenesi si brezplačni priročnik!

 
srce1b

Bodi potrpežljiva, vsak cikel je lahko malce drugačen, potreben je čas, čas da prepoznaš vzorce. Vendar je ta čas dragocena investicija, saj ti poda ogromno informacij o sebi, ki pa jih lahko ‘unovičiš’ skozi svoje delo, razviješ svoje potenciale in zaživiš življenje, ki si ga vedno želiš.

 

Brezplačne razpredelnice za spremljanje cikla

Kako pričnem planirati v skladu s svojo cikličnostjo?

Tako, da pričneš spremljati svoj cikel!

Če spremljaš svoj cikel, boš skozi čas videla vzorce, svoj unikaten ritem, ki je drugačen od ostalih. Vsaka ženska ima svojstven ritem in cikel. 

Na podlagi svojega cikla boš ugotovila skozi kakšne oblike faz greš v enem mesecu in kako vsaka od faz vpliva na tvoje počutje, nivo energije in delovno produktivnostjo. 

Prenesi si še brezplačno razpredelnico, ki jo lahko sprintaš ter dodaš v planer ali pa jo imaš na računalniku. 

Z razpredelnico boš sledila svojemu ritmu, zraven pa boš lahko po želji spremljala še ostale dejavnike. Skozi čas boš videla vzorce, ti vzorci pa ti bodo pomagali planirati delovne obveznosti.

Takšen uvid ti daje nova spoznanja o sebi. 

Kaj spoznaš skozi razpredelnico?

Na voljo je več različnih razpredelnic, med drugim je tudi ena za moške in za ženske v času menopavze!

Dodala sem še eno za najstnice, ki pa lahko uporabljate prav tako odrasle! Je morda za nekoga bolj preprosta za uporabo 🙂 

Prenesi si brezplačno razpredelnico!

 
srce1b

Če ne veš kako spremljati svoj cikel, pridi na individualni posvet. 

Informacije, ki jih nudimo na spletni strani www.zenskicikel.si ne zadoščanjo za zdravstveno obrovnavo! V primeru zdravstvenih težav se zato, prosim posvetujte za to usposobljenim strokovnjakom.

Vsebina na spletni strani so podatki in informacije zbrane na podlagi lastnih izkušenj in znanj.

Poveži se z menoj

Kontakt

ines@zenskicikel.si

Ali pa me kontaktiraj preko socialnih omrežjih.

Futurio WordPress Theme